video - descatusarea de pe final. sibiul rapune pitestiul dupa un meci pe muchie de cutit

hardy-csu-sibiuCSU Sibiu a reusit sa invinga pe BCM U Pitesti la capatul unei partide in care oaspetii au jucat aproape perfect, iar echipa lui Dan Fleseriu a ratat exasperant mai ales la linia de aruncari libere. Hardy&Co au invins cu 87-85 (18 – 23 16 – 14 23 – 21 30 – 27), gratie unui final de meci bine gestionat.

Pitestiul a confirmat joi seara la Sibiu ca evolutiile bune din aceasta prima parte a campionatului nu sunt deloc intamplatoare. Echipa lui Hristu Sapera a fost aproape tot timpul la timona meciului, iar CSU a fost mai mereu intr-o cursa de urmarire a adversarului asta si pentru ca universitarii au ratat extrem de mult la aruncarile libere.
S-a mers aproape cap la cap pret de trei sferturi si jumatate, dar CSU a gestionat bine ultimele trei minute. Fleseriu i-a „biciuit” bine de pe margine si a cerut inteligent de doua ori time-out, iar efectul a fost cel scontat. Davis si acest neobosit Hardy, au fost fenomenali, iar Mijajlovic si-a adus aminte ca este capitanul care face diferenta si CSU a invins in ciuda evolutiei bune a argesenilor. Sibiul a batut cu 87-85 o echipa care cu siguranta ca va avea un cuvant greu de spus in aceasta editie de campionat. Victoria a picat perfect pentru CSU si a „curmat” cu siguranta si dezamagirea fanilor care s-au suparat pe buna dreptate pentru infrangerea din etapa precedenta de la Dinamo. Sibiul joaca etapa urmatoare, sambata de la 17.00 cu BC Mures, o echipa care ne-a invins mai mereu in ultimele trei sezoane, dar care acum este intr-o forma nu tocmai fericita.

CSU:
Davis 23, Hardy 15, Paliciuc 3, Popescu 14, Lalovic 6, Mijajlovic 16, Cooper 11.

BCM:
Kabongo 12, Vincent 15, Mladenovic 12, Marinov 16, Tudor 6, Corpodean 8, Gabric 16.

Fleseriu: A fost un meci dificil. Felicit echipa pentru victorie
Antrenorul Dan Fleseriu s-a aratat multumit de victorie si de faptul ca jucatorii s-au concentrat si au reusit acest succes. Tehnicianul sibian a marturisit la final ca s-a temut de aceasta confruntare cu BCM U Pitesti. Urmariti mai jos declaratiile celor doi antrenori.

Declaratie Hristu Sapera – BCM U Pitesti

foto: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu