primul weekend de noiembrie la sibiu. cum ne petrecem timpul liber in oras

cotton pub 2Primul weekend din noiembrie este si cel mai saracacios in evenimente din ultima vreme. Cateva spectacole de teatru si un meci de baschet sunt atractiile cu care Sibiul va imbie sa iesiti din casa. Seara puteti sa mergeti la party-urile organizare ca de obicei la Ursus Cotton Pub.

Vineri si sambata, distractie garantata la Cotton Pub
În timp ce alte cluburi se chinuie la propriu să organizeze petreceri de Halloween, cei de la Ursus Cotton Pub, au decis să nu își bulverseze clienții și să păstreze aceeiași linie cu muzică bună. Vineri, Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub la telefon 0752.268.866.

Maria Cojocaru la Imperium Pub
Maria Cojocaru & Alex Petre – Acoustic Session concerteaza vineri seara in singurul pub unde muzica live de calitate poate fi ascultata. Sambata este seara de Acoustic Band. Ambele evenimente incep la ora 21.00, iar rezervari puteti sa faceti la telefon 0369454690.

Spectacol de exceptie la Gong
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă duminică, 20 noiembrie, de la ora 20:00, proiecția de gală a filmului „Inimi cicatrizate” în regia lui Radu Jude. Evenimentul va avea loc în prezența regizorului și va fi urmat de o sesiune Q&A (întrebări și răspunsuri) moderată de Oana Stoica, critic de teatru și curator al Festivalului Tânăr de la Sibiu.
Mai multe detalii gasiti AICI.

Baschet la Sala Mica
După cele două partide disputate în deplasare la București, Magic Sibiu revine, duminică, 6 noiembrie, pe teren propriu, pentru a juca meciul cu CS Rapid București din etapa a patra a Ligii I de Baschet Masculin.
Mai multe detalii gasiti AICI.

Ultima oră

Comentariul meu