magic sibiu joaca cu rapid bucurești pe propriul teren. hai si tu la meci

foto-magicDupă cele două partide disputate în deplasare la București, Magic Sibiu revine, duminică, 6 noiembrie, pe teren propriu, pentru a juca meciul cu CS Rapid București din etapa a patra a Ligii I de Baschet Masculin.

Deși întâlnesc un adversar dificil la sfârșitul acestei săptămâni, jucătorii lui Magic Sibiu vor căuta prima victorie din campionat. Cheia pentru ca Magic Sibiu să poată obține un prim rezultat pozitiv este o apărare bună, crede antrenorul sibienilor, Bogdan Spînu, care mizează și pe o mai mare responsabilitate în faza ofensivă.
„Duminică întâlnim o echipă cu experiență atât în Liga Națională, cât și în Liga 1. În ultimii opt ani au activat în mod constant în Liga 1, au jucători de certă valoare: Santana, Bordei. Încercăm să le facem față și cred că dacă vom juca cu dăruire în apărare și ne vom îndeplini sarcinile, arătând și mai multă responsabilitate în atac, rezultatele nu vor întârzia să apară. Suntem încă în căutarea primei victorii în această stagiune și sperăm că prin intermediul acestor indicative de apărare bună și de corectitudine în faza de atac, putem să avem un rezultat bun”, a declarat antrenorul lui Magic Sibiu, Bogdan Spînu.
Și Andrei Dinu, unul dintre jucătorii cu experiență din lotul lui Magic Sibiu, a oferit o declarație înaintea partidei cu Rapid București. Acesta s-a declarat mulțumit de evoluția unuia dintre juniorii clubului în deplasarea de săptămâna trecută, Adrian Bleoca, spunând că obiectivul echipei, de a propulsa cel puțin unul dintre juniorii echipei către o echipă din Liga Națională de Baschet Masculin în următorii ani, începe să prindă contur.
„E clar că suntem în prima fază a drumului la care ne-am angrenat. S-a evidențiat în deplasarea la București Adi Bleoca și acesta este un prim semn a ceea ce vrem să însemne Magic, adică unul dintre juniori să poată să se ridice la așteptările noastre. Încercăm de la meci la meci să învățăm din greșeli și să aducem și elemente noi, chiar dacă ne întâlnim de maximum trei ori pe săptămână. Pentru meciul cu Rapid încercăm să introducem o apărare nouă, la antrenamente dă rezultate. Evident că fiecare meci îl tratăm astfel încât să putem obține prima victorie din campionat”, a spus Andrei Dinu.
Partida dintre Magic Sibiu și CS Rapid București se joacă duminică, de la ora 17, în Sala C.Ș.Ș. Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu