​foto - carmen iohannis şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de elevi. a primit şi un cadou

​foto - carmen iohannis şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de elevi. a primit şi un cadou

Prima Doamnă a sărbătorit împlinirea vârstei de 56 de ani la catedră. Elevii clasei la care este dirigintă i-au dat cadou un buchet de flori.
Carmen Iohannis a primit, miercuri, la împlinirea vârstei de 56 de ani, un buchet de flori de la elevii clasei la care este dirigintă, de la Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr”, din Sibiu. Soţia preşedintelui s-a fotografiat cu ei, iar aceştia au postat imaginile pe Facebook, anuntă news.ro. Carmen Iohannis împlineşte, miercuri, 56 de ani.​foto - carmen iohannis şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de elevi. a primit şi un cadou

Fiind una dintre zilele în care are programate ore la Colegiul Naţional ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde predă Limba engleză, soţia şefului statului a primit de la elevii din clasa la care este dirigintă un buchet de flori.
Carmen Iohannis s-a fotografiat cu elevii, iar unii dintre aceştia au postat imaginile pe Facebook, însoţite de urarea de: “La mulţi ani!”, în limba engleză.
“La mulţi ani! Mulţumesc că m-aţi inspirat şi susţinut în toţi aceştia ani minunaţi”, este unul dintre mesajele care însoţeşte una dintre fotografii. foto: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu