trei femei din dolj autoare a unei talharii de peste 12.000 de euro la selimbar, retinute de politie

duba politiePatru persoane cu varste cuprinse intre 27 si 51 de ani, sunt autorii unui jaf avut loc la Selimbar in luna septembrie. Cei patru hoti au fost acum de politia din Dolj. Trei dintre acestia sunt femei si au fost retinute de politie pentru 24 de ore.

În data de 7 septembrie, în jurul orei 12,30, o localnică din comuna Poplaca a sesizat poliţiştilor Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Şelimbăr faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţă de unde au sustras mai multe bijuterii şi bani, prejudiciul ridicându-se la valoarea de 9000 euro şi 14.000 lei.
În urma activităţilor informative – operative şi de cercetare penală, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Poplaca au identificat persoanele bănuite de săvârşirea faptei. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 29 de ani şi trei femei cu vârsta de 27, 38, respective 51 de ani, toţi domiciliaţi în judeţul Dolj.
Cei patru au fost depistaţi şi prinşi pe raza municipiului Craiova, în urma percheziţiilor efectuate în dimineaţa zilei de 31 octombrie de către poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Şelimbăr împreună cu poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu, din cadrul Secţiei 1 Poliţie Sibiu şi poliţişti SAS, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei nr. 6 Craiova.

Trei femei retinute 24 de ore
Astfel, în data de 31 octombrie, cele trei femei au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe langă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Faţă de a patra persoană, s-a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile ca urmare a săvârşirii infracţiunii de complicitate la infracţiunea de furt calificat.
Poliţiştii Postului de Poliţie Poplaca vor continua cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor patru persoane. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu