multumim, moise guran!
Moise Guran Foto - Youtube.com

În această dimineață, noi cei de la Ora de Sibiu, am avut o revelație pentru care suntem datori să-i mulțumim jurnalistului Moise Guran.

moise guran foto - youtube.com
Moise Guran
Foto – Youtube.com

Probabil abonat la notificările de pe Ora de Sibiu, Moise Guran a distribuit marți dimineață pe pagina lui de Facebook, la câteva secunde după publicare, articolul „SIMULARE de cutremur în România. Magnitudinea este de peste 7 grade pe scara Richter (exercițiu real)”.

moise-guranMoise Guran are dreptate. Astfel de titluri nu au ce căuta în presă, dar din păcate au devenit o plagă și a presei online românești, care l-a atins și pe domnia sa, care chiar astăzi a postat pe blog un titlul așa zis cu cârlig. Îi spunem așadar bun venit printre acei „foarte mulți tâmpiți” din „țara asta”, ca să îl cităm, și lui Moise Guran, cel care a aruncat piatra.
În ceea ce privește traficul pe care l-a trimis Moise Guran, și care a fost chiar modest, sperăm să îl întoarcem înzecit.

Ora de Sibiu se află deja într-un proces de transformare atât în ceea ce privește conținutul cât și în ceea ce privește politica de redactare a acestora și mai ales de alegere a titlurilor, iar titlul la care a făcut referire Moise Guran fusese deja modificat, la nici cinci minute după ce a fost publicat, dar notificarea a plecat cu varianta needitată.

Pe pagina noastră de Facebook se poate vedea articolul asa cum a apărut defapt.

Vă așteptăm zilnic pe oradesibiu.ro pentru a fi martori la această transformare și pentru a ne ajuta așa cum ați făcut-o și până acum, cu informații în timp real din orice loc al Sibiului în care se întâmplă ceva.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Asadar recunoasteti ca ati lansat articolul in forma sharuita de el, dar tot el e tampit pentru ca l-a sharuit inainte sa-l modificati? Oare nu cumva l-ati modificat dupa ce ati observat critica lui? Oare nu era mai corect sa nu fie lansat deloc cu acel titlu?

  2. Guys, nu va suparati, dar can am citit eu articolul initial, cuvantul „SIMULARE” nu era de gasit nicaieri in titlu.

    Era dimineata, poate n-am citit eu bine…