exclusiv - auchan va deschide inca un magazin in zona sibiului. kaufland la fel

auchanSibienii vor putea sa isi faca din 2018 cumparaturi in doua magazine noi ale celor de la Auchan si Kaufland. In acest ultim caz informatia a fost confirmata oficial si va functiona in viitorul Festival Mall. Auchan contraataca si va deschide un magazin nou in zona de nord a Sibiului.

Din 2018 avem sanse extrem de mari sa facem cumparaturi in hypermarketuri situate in cele doua noi centre comerciale de tip Mall care se vor construi in Sibiu.
Kaufland a confirmat oficial ca va avea pentru prima data un magazin care va functiona intr-un mall. “In 2018 vom deschide primul magazin care nu este construit si nu este o locatie proprie, iar inaugurarea va avea loc intr-un spatiu dintr-un mall nou, la Sibiu. Daca piata o cere, nu are rost sa fim niste clasici in viata si sa deschidem doar magazine in regim propriu, pentru simpla placere sau pentru siguranta de a deveni proprietari”, a precizat Valer Hancas.
Motivul acestei decizii este legat de faptul ca “exista zone din tara sau locatii din orase in care, din pacate, suprafetele pe care noi le dorim nu pot fi construite, din diverse conditii de trafic sau din cauza autorizatiilor”, a mentionat managerul de corporate affair si comunicare al companiei Kaufland.
Auchan pregateste contra ofensiva si va mai deschide un magazin in zona Sibiului, de data aceasta in oras. Vorbim de unul care va functiona in Mall-ul ce urmeaza sa fie construit in zona de iesire din oras catre Medias. Surse de incredere de pe piata au declarat pentru Ora de Sibiu, ca cei de la Auchan s-au inteles de principiu cu dezvoltatorul noului Mall din zona Hornbach pentru amenajarea unui magazin care ar urma sa devina functional pana la finele lui 2018.

Ultima oră

Comentariul meu