bucureștiul tărâm blestemat și pentru magic sibiu

magic-sibiu-bleocaLa fel ca și CSU, cei de la Magic Sibiu nu au izbutit să-și adjudece nicio victorie din cele două meciuri jucate în deplasare la București.

Echipa antrenată de Bogdan Spînu a jucat două meciuri în decurs de două zile, cu două formații din București. Sâmbătă, baschetbaliștii de la Magic Sibiu au început promițător meciul cu C. N. Aurel Vlaicu și au fost aproape să câștige actul inaugural. Gazdele au condus însă cu 2 puncte după primele 10 minute de joc, scor 22-20 și au reușit să mențină o diferență de 7 puncte la pauza mare: 42-35. Meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, care s-au impus cu sorul de 83-62.
În această partidă, pentru Magic Sibiu au înscris George Tănase (28 pt), Andrei Dinu (18 pt), Alexandru Hulpuș (7 pt), Adrian Bleoca (3 pt), Laurențiu Popa (2 pt), Traian Petru (2 pt) și Eduard Bălcescu (1 pt).
Duminică, Magic Sibiu a disputat meciul din etapa a treia a Ligii 1, cu CSU Știința București. Jucătorii lui Magic au avut un start bun de partidă și s-au aflat preț de câteva minute la conducere, după ce au reușit un parțial de 11-0. Gazdele au venit însă din spate și au reușit să câștige primul sfert cu 14-13. Cei de la Știința s-au desprins pe tabelă în sferturile doi și trei, dar intrarea lui Adrian Bleoca pe teren a reușit să restabilească echilibrul. Tânărul jucător al lui Magic Sibiu a intrat plin de încredere pe teren și a  înscris de trei ori, echipa sibiană apropiindu-se la doar câteva puncte de adversar. Din păcate, timpul rămas din meci nu a fost suficient pentru ca Magic Sibiu să întoarcă scorul și să obțină un rezultat pozitiv. Știința București s-a impus cu 73-62, scorul pe sferturi fiind următorul: 17-14, 27-14, 13-9, 16-25.
Cel mai bun marcator al lui Magic Sibiu a fost Andrei Dinu. Acesta a fost aproape de double-double, totalizând 25 de puncte și 9 recuperări. Pentru Magic Sibiu au mai marcat George Tănase (18 pt), Adrian Bleoca (7 pt), Traian Petru (6 pt), Alexandru Hulpuș (3pt), Dragoș Preda (2 pt) și Eduard Bălcescu (1pt).
Magic Sibiu a profitat de deplasarea la București și pentru a întări relațiile dintre coechipieri. Duminică dimineața, jucătorii lui Magic Sibiu au vizitat Salonul Auto București, iar seara, după partida cu CSU Știința București, lotul Magic Sibiu a mers în Sala Dinamo, pentru a o susține pe reprezentanta Sibiului în Liga Națională de Baschet Masculin, BC CSU Sibiu.
Magic Sibiu joacă următorul meci acasă, duminică, 6 noiembrie, cu CS Rapid București, în Sala C.Ș.Ș. Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu