csu joacă duminică în deplasare cu dinamo. meciul e pe digi sport

csu sibiuSibienii evoluează în etapa a VI-a a Ligii Naționale de Baschet cu Dinamo București.  Partida este programată de la orele 20:00 și este televizată în rețeaua Digi Sport.

După ce s-au duelat de două ori în Cupa României, iar echipa noastră a obținut calificarea în Final 8, sibienii joacă din nou cu Dinamo în cadrul Ligii Națonale de Baschet. După înfrângererea dureroasă din etapa trecută, baschetbaliștii sibieni speră să facă un meci bun și să se întoarcă de la București cu o victorie. ”Va fi un meci greu, după o înfrângere încă dureroasă pentru noi. Trebuie să demonstrăm că eșecul din Cupa României a fost doar o greșeală pentru noi. Dinamo n-a câștigat niciun alt meci cu vreo echipă din Liga Națională, doar cu noi, în Cupă și acest lucru se va mai putea repeta. Sper să facem un joc bun și să ne întoarcem acasă cu o victorie. În general, jucătorii noștri sunt bine, avem două cazuri de gripă, dar sper că până la ora meciului vor fi toți apți de joc.  Vom încerca să facem un joc mai bun în apărare decât ce am reușit cu Clujul și vom încerca să îi dominăm la recuperare, așa cum și celelalte echipe au făcut cu Dinamo. Cred că de asta va depinde victoria”, a declarat Dan Fleșeriu.
După meciul cu Dinamo, BC CSU Sibiu va primi vizita celor de la BCM U Pitești, joi, 3 noiembrie, de la ora 18:00. Biletele pentru această partidă s-au pus deja în vânzare online, pe site-ul www.csusibiu.ro, și de pot achiziționa și de la sediul clubului, de luni, între orele 9 și 15.

Ultima oră

Comentariul meu