weekend la sibiu. petreceri și modalități de distracție în oraș
Foto Arhiva

halloweenFinalul de săptămână este ca de obicei generos în evenimente, chiar dacă nu mai sunt la fel de multe ca în perioada estivală. Cele mai tari petreceri sunt în Cotton Pub, Imperium și la Vintage. Duminică seara are loc un eveniment special la Oldies Pub: concert caritabil pentru victimele din #colectiv.

Rețeta distracției se servește în Cotton Pub
În timp ce alte cluburi se chinuie la propriu să organizeze petreceri de Halloween, cei de la Ursus Cotton Pub, au decis să nu își bulverseze clienții și să păstreze aceeiași linie cu muzică bună. Vineri, Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub la telefon 0752.268.866.

Haloween la Imperium și în Vintage Pub
Sambata, 29 octombrie, orele 22:00, cei de la Imperium te invită să sărbătorești HALLOWEEN-ul cu o porție serioasă de High Voltage Rock n’ Roll, marca ONENIGHTSTAND și cu un PARTY tematic. Toți cei care vin costumați primesc un LONG DRINK din partea casei și cel MAI FRUMOS ȘI INSPIRAT COSTUM PRIMEȘTE o sticlă de #vodka. Intrarea este liberă. Și la Vintage Pub este weekend ”de groază”. Vineri sunteți așteptați la un party special de Halloween cu Dj OSCAR & Mc COCO, iar sâmbătă este Jay KO la platane.

Weekend Zurli(u) la Mall
Gașca Zurli, trupa fenomen pentru copiii din Romania, revine la Shopping City Sibiu, sâmbătă 29 Octombrie, începând cu ora 16:00, eveniment la care intrarea este liberă.
Mai multe detalii, AICI!

Concert caritabil pentru vicitimele din #Colectiv
Sibienii sunt invitați să participe la un concert caritabil pentru victimele care au supraviețuit tragediei din clubul Colectiv, în urmă cu un an. domino #colectivTrupa Domino, alături de invitații lor, Radu Nechifor, Maria Cojocaru și actrița Daniela Nane, vă așteaptă la concert, pe 30 octombrie.
Mai multe detalii, AICI!

Wonderland își deschide pentru ultima dată în acest an porțile la Teatrul „Gong”
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă vineri, 28 octombrie și sâmbătă, 29 octombrie, de la orele 18:00, ultimele două reprezentații din acest an ale spectacolului „Alice” în regia lui Eugen Jebeleanu.
Mai multe detalii, AICI!

O nouă premieră a școlii de teatru din Sibiu. În weekend la sala Cavas
Rezistență (Happening), una din cele mai noi producții pregătite în laboratoarele artelor spectacolului de Departamentul de Artă Teatrală (DAT), va avea premiera sâmbătă, 29 octombrie 2016, de la ora 20:00, la Studioul Cavas de la Facultatea de Litere și Arte.
Mai multe detalii, AICI!

Începe Festivalul Internațional Clara Haskil
Cea de-a III-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică Clasică Clara Haskil începe sâmbătă, 29 octombrie 2016, la Sala Thalia din Sibiu.
Mai multe detalii, AICI!

Fotbal pe Municipal
Echipa sibiană primeşte vizita celor de la Metalurgistul Cugir, sâmbătă, la prânz, pe Stadionul „Municipal” Sibiu. fc-hermannstadtMeciul va începe la ora 15:00 şi contează pentru etapa a X-a. Intrarea este liberă.
Mai multe detalii, AICI!

Ultima oră

Comentariul meu