video – președintele pmp sibiu, diana simona popa, la ”interviuri pe față”. am aflat lista candidaților la alegerile parmalentare

simona-popaPreședinta Partidului Mișcarea Populară – Filiala Sibiu, a fost invitata Ora de Sibiu la ”Interviuri pe Față”. Diana Simona Popa a prezintat în premieră lista cu candidații din Sibiu ai partidului pentru alegerile parlamentare.

PMP-ul a avut o campanie electorală destul de activă la alegerile locale din iunie. Cei din Mișcarea Populară au ratat ”la mustață” intrarea în Consiliul Județean Sibiu, iar acest lucru pare să îi amibiționeze pe cei de la filiala județeană, în perspectiva alegerilor parlamentare din decembrie.
Președintele PMP Sibiu, Diana Simona Popa, a participat la ”Interviuri pe Față”, pentru o discuție deschisă despre lista cu candidați ai partidului pentru alegerile din 11 decembrie, dar și despre planurile și obiectivele PMP-ului în această toamnă. Urmăriți mai jos înregistrarea interviului acordat în direct pe Ora de Sibiu de către Diana Simona Popa.

De ce am ales să facem ”Interviuri pe Față”
Ora de Sibiu merge acasă, la birou, în școli, licee, săli de sport, instituții publice sau chiar și direct în stradă ca să îți arate cine sunt oamenii ce merită cu adevărat să fie promovați în oraș. Site-ul nostru lansează miercuri un nou tip de emisiuni on-line la Sibiu. Nu ne vom ”ancora” într-un studio și nu vom face interviuri care să fie prelucrate și apoi difuzate înregistrat.
Vrem să vă oferim ”INTERVIURI PE FAȚĂ”. Vom sta de vorbă cu oameni ai momentului din Sibiu, cu tineri întreprizători aflați la început de drum, cu sportivii care ne reprezintă cu cinste în competițiile naționale și internaționale sau cu orice persoană care merită promovată și cunoscută de tine. Vom fi și acolo unde există probleme în comunitate și vom discuta și cu cei ce vor să facă publică o problemă de interes local. Vom merge și în birourile politicienilor și ale celor care țin în mână frâiele orașului sau ale județului și îi vom chestiona pe marginea problemelor stridente ale comunității.

Totul este LIVE. Și tu poți pune întrebări
Vom face totul LIVE, cu întrebări comode și incomode, fără cenzură sau alte interese. Vom merge chiar și acolo unde nici nu te aștepți, dar suntem deschiși și la propuneri venite din partea voastră. Ne propunem ca și voi să fiți implicați la ”interviuri pe față” și de aceea îți oferim posibilitatea de a adresa întrebări sau de a semnala ceea ce te interesează chiar în timpul difuzării în direct a interviurilor.

Ultima oră

Comentariul meu