magic sibiu joacă două meciuri în deplasare. ambele în weekend la bucurești

magic-sibiuMagic Sibiu se deplasează weekend-ul acesta la București, pentru a disputa două partide cu C.N. Aurel Vlaicu și CSU Știința București. Jucătorii sibieni vor juca două meciuri dificile în decurs de două zile, dar merg cu moralul ridicat la București, dispuși să dea totul pe teren pentru a se întoarce acasă cu cel puțin un rezultat pozitiv.

După o pauză de o săptămână, baschetbaliștii lui Magic Sibiu își reiau parcursul în Liga I. Din motive tehnice, formația antrenată de Bogdan Spînu va juca partida cu C.N. Aurel Vlaicu în acest weekend, și nu în data de 13 noiembrie, când Federația Română de Baschet programase această confruntare. Astfel, Magic Sibiu întâlnește sâmbătă, de la ora 15, pe C.N. Aurel Vlaicu, în sala cu același nume. Duminică, 30 octombrie, este programat meciul din etapa a treia dintre CSU Știința București și Magic Sibiu, la ora 17:30, în Arena de Baschet din București.
Jucătorii lui Magic Sibiu s-au pregătit intens în această săptămână, pentru a face o figură frumoasă la București. Miercuri seara, Magic Sibiu a efectuat un nou antrenament în compania celor de la BC CSU Sibiu. ”Jucătorii participă activ la antrenamente, muncesc din greu. Încercăm să ne surprindem adversarii cu scheme noi față de meciul antrerior, cel cu CSU. Ne așteaptă două confruntări dificile la București, cu două echipe puternice, Știința și C. N. Aurel Vlaicu. Dar mergem să câștigăm cel puțin unul dintre ele”, a declarat antrenorul lui Magic Sibiu, Bogdan Spînu.

Ultima oră

Comentariul meu