exclusiv – accident pe dn1 între sibiu și brașov. urs lovit în plin de o mașină în apropiere de scoreiu
NWS Dead Bear SM 6-18-06 Shane Macomber/smacomber@vaildaily.com Concerned locals speak with CDOT officials over a large black bear dead on the side of Interstate 70. Traces of blood show the bear was struck by a vehicle then dragged off to the side of the road Saturday in Eagle-Vail.

exclusiv – accident pe dn1 între sibiu și brașov. urs lovit în plin de o mașină în apropiere de scoreiu

Accidentul a avut loc marți seară pe Drumul Național 1. Un șofer originar din Sibiu a lovit cu mașina în plin un urs de talie mare, în apropiere de Scoreiu la kilometru 268. Animalul rănit, s-a ridicat și a fugit mai apoi din drum.

Un șofer originar din Sibiu, în timp ce se deplasa dinpre Brașov către Avrig, a lovit un urs aflat pe carosabil pe DN1. Se pare că este vorba de un urs adult, de talie mare, iar conducătorul auto nu a putut evita impactul și l-a lovit cu mașina în partea dorsală. Ursul a fost rănit, dar a reușit să fugă și să iasă de pe drum după impact. Din fericire, atât șoferul cât și soția însărcinată în șapte luni și fiica de opt ani, nu au fost răniți. Șoferul a sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat și un echipaj de jandarmi.  ”A fost un incident tratat ca și o tamponare. Șoferului i s-a eliberat o autorizație de circulație”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Elena Welter de la IPJ Sibiu. Mașina a fost destul de serios avariată, una din ușile de partea dreaptă fiind distrusă aproape în totalitate. Foto: arhivă

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Ma intreb si eu, acei care pun mai presus animalul decat omul, de ce n-au avut grija sa nu iasa ursul in sosea ?

  2. Hopa, unde-s asociatiile de iubire a ursilor sa ne explice ca soferul trebuia sa fuga dupa urs, sa se puna in genunchi si sa-i ceara iertare ca sotia lui nu a pierdut sarcina, sa-l mangaie pe burta si sa- l indoape cu banane, mere, pere, etc ?