mesaj emoționant al unei sibience adoptată în malta: ”îmi caut mama și prietenii. vă rog să distribuiți acest mesaj”

O tânără născută la Mediaș și crescută în orfelinatul Orlat și Orfelinatul nr. 3 din Sibiu își caută părinții biologici. Nadia a fost adoptată de o familie din Malta, iar acum după 17 ani vrea să își regăsească familia.

O tânără ce locuiește în Malta, ne-a solicitat ajutorul pentru a își găsi părinții. Janko Nadia s-a născut pe 3 mai 1991 în Mediaș și a crescut mai apoi până la vârsta de opt ani în orfelinatul de la Orlat și orfelinatul numărul 3 din Sibiu. În anul 1999 a fost adoptată de o familie din Malta, iar de atunci a pierdut orice legătură cu prietenii din județul Sibiu. tanaraMama tinerei locuia atunci în comuna Velț (Sibiu) și o cheamă Irina Janko. Ea este născută în data de 14 aprilie 1975 în Odorheiul Secuiesc.

nadia la vârsta de opt ani alături de părinții adoptivi
Nadia la vârsta de opt ani alături de părinții adoptivi

”Am fost adoptată în Malta, la varsta de 8 ani, din orfelinatul Orlat, județul Sibiu. Îmi caut mama biologică, IRINA JANKO. Aș vrea să îmi regăsesc rudele, dar și prietenii din orfelinatul Orlat și orfelinatul Nr. 3 din Sibiu. Ei se numeau Dimi, Iona și Neacșu. Visul meu e să-i regăsesc pe toți. Orice ajutor în căutarea familiei mele este extrem de apreciat. Vă rog să DISTRIBUIȚI acest mesaj. Vă mulțumesc foarte mult”, ne-a transmis tânăra care trăiește acum în Malta.
Puteți să luați legătura cu Nadia, AICI. ATENȚIE! Vorbește doar în limba engleză.

Ultima oră

Comentariul meu