dezbatere la sibiu despre șansa la viață a copiilor cu afecțiuni cardiovasculare. statisticile sunt dramatice

operatie2În fiecare an, în România, sute de copii care suferă de boli de inimă mor în absența centrelor de intervenție și a specialiștilor. Deși beneficiază de formularul E 112, multe familii nu au bani să își asigure finanțarea până ajung în străinătate.

Statisticile sunt dramatice, așadar vă invităm să aflați care este situația reală și care sunt soluțiile, în cadrul Conferinței de Advocacy “Șansa la viață a copiilor cu Afecțiuni Cardiovasculare”, ce va avea loc vineri, 28 octombrie, de la ora 14, în Sala Senatului a Facultății de Medicină, strada Lucian Blaga nr. 2. Vor fi prezenți la eveniment cei mai buni specialiști din țară, invitați din Europa și SUA, precum și pacienți care au trecut prin această experiență.
Evenimentul este organizat de Comisiile Consultative de Chirurgie Cardiovasculară, Cardiologie și Chirurgie Vasculară ale Ministerului Sănătății, alături de Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Asociația pentru Sprijin Medical și Societatea Română de Chirurgie Endovasculară și Terapie Transcateter.

Ultima oră

Comentariul meu