foto – cu oile la plimbare pe una din cele mai circulate străzi din sibiu. au blocat și traficul

oi-prin-sibiuUn cititor Ora de Sibiu, ne-a trimis în această dimineață o fotografie cu câteva sute de oi care traversează Șoseaua Alba Iulia și blochează și traficul în zona fostului hypermarket Trident.

Un cioban care a vrut să își ducă oile la păscut de pe câmpul din apropiere de zăvoiul din Turnișor, undeva pe câmpurile din apropiere de drumul Hoților, a găsit de cuvință să facă acest lucru pe un traseu în care a riscat și viața sutelor de animale avute în grijă.
Ciobanul a pornit cu oile pe strada Cimitirului și pentru că nu a avut altă soluție de traversare a Șoselei Alba Iulia, a oprit pur și simplu traficul auto și a traversat turma de ori pe o stradă ce ajunge apoi în strada Turda. Șoferii nu au avut ce să facă și au așteptat câteva minute, până când ciobanul, oile și câinii care însoțeau turma, au ajuns în siguranță pe cealalată parte a Șoselei Alba Iulia.
Nu este pentru prima dată când vedem astfel de imagini cu animale prin oraș. În ultimele luni au putut fi observate vaci la păscut, cai și chiar și porci care se plimbau în voie prin zona Broscăriei.

Ultima oră

Comentariul meu