VIDEO – Dovleac gigant crescut în grădina unui gospodar din Sibiu. Are peste 105 kilograme

dovleac-uriasUn bărbat din Sibiu se mândreşte nespus cu faptul că în grădina lui în această toamnă a ajuns la maturitate un dovleac gigant. Acesta cântăreşte peste 105 de kilograme şi este nevoie de patru oameni ca să fie ridicat de la pământ.

Bostanul uriaş a fost cultivat de un bărbat de 47 de ani, care este şofer de meserie. Omul a plantat în grădină mai multe seminţe de dovleac gigant, dar nu s-a gândit niciodată că o să aibă aşa succes, anunţă stirilekanald.ro. După câteva luni unul dintre dovleci a reuşit să atingă performanţa record de 105 kilograme şi 82 centimetri înălţime. „Nu am mai vazut asa ceva. Nu mi-a venit sa cred ca e asa greu. Am luat niste seminte de la un prieten care si el a cultivat dovleci uriasi. El imi zicea ca a avut dovlei de ii cara cu roaba, dar nu l-am crezut”, a spus proprietarul. Acum urmeaza sa il faca placinte sau tot felul de mancaruri.
Totuşi dovleacul sibianului nostru este departe de recordul mondial. În 2014 un elveţian a cultivat în grădina sa un bostan care a cântărit peste 1.000 de kilograme.

YouTube video

sursa video: stirilekanald.ro

Ultima oră

Comentariul meu