cum ne distrăm în weekend la sibiu. astra film festival este cap de afiș

astra-film-festivalPenultimul weekend din această lună nu este unul foarte generos în ceea ce privește evenimentele și petrecerile ce sunt programate în aceste zile în Sibiu. Astra Film Festival (foto sus) este de departe cel mai important, iar dacă vreți să vedeți un show baschetbalistic pe cinste, atunci trebuie să mergeți sâmbătă la Sala Transilvania.

Gala de decernare a premiilor la Astra Film Festival
Sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Thalia, în prezența a sute de regizori și invitați speciali, Astra Film Festival 2016 anunță filmele câștigătoare ale ediției cu numărul 23, în cadrul Galei de Decernare a Premiilor.
Mai multe detalii AICI!

Două seri cu muzică bună și multă distracție în Ursus Cotton Pub
Când vine vorba de distracție în weekend în materie de cluburi și loc de dansat, alegerea cea mai bună este clar Ursus Cotton Pub. Aici are loc cel mai fain party de vinerea seara din oraș. Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub la telefon 0752.268.866.cotton

Concurs Internațional de Dans Clasic și Contemporan la Sibiu
În perioada 21 – 23 octombrie, TBS va organiza la Sibiu cea de-a IX-a ediție a Concursului Internațional de Dans Clasic și Contemporan – Young Stars Ballet Competition.
Mai multe detalii AICI!

Maria Cojocaru, concert live în Imperium Live
Vineri la la ora 21.oo sunteți invitați în Imperium Pub de pe Nicolae Bălcescu, nr. 24, la un concert de excepție: Maria Cojocaru & Alex Petre – Acoustic Session. Sâmbătă de la aceeiași oră are loc un concert cu Acoustic Band. Rezervări puteți face la numărul 0369.454.690.

Târg cu produse handmade la Forumul Greman din Sibiu
Festivalul handmade de la Sibiu, Creative Buzz, a ajuns la ediția a 9a și își așteaptă vizitatorii la Forumul German, în perioada 21-23 octombrie, între 10:00-20:00.
Mai multe detalii AICI!csu fani

Baschet de top la Sala Transilvania
Duelul cel mai așteptat de fanii baschetului sibian își consumă primul episod din actualul sezon, sâmbătă 22 octombrie la Sala Transilvania. Meciul cu U BT Cluj Napoca se dispută de la ora 18.00.
Mai multe detalii AICI!

Meci de handbal duminică la Sala Transilvania
Duminica, 23 Octombrie in Sala Transilvania din Sibiu, incepand cu ora 17:00, Handbal Club Sibiu va invita la etapa a VI-a a Campionatului National Divizia A la handbal masculin.
Mai multe detalii AICI!

sursa foto principală: Facebook – Astra Film Festival

Ultima oră

Comentariul meu