bărbat salvat dintr-o râpă de 80 de metri de pompieri și salvamontiști, dus de urgență la spital în sibiu

salvamont sibiuUn bărbat a văzut moartea cu ochii după ce a căzut într-o râpă de peste 80 de metri. Omul a strigat după ajutor și a avut noroc că în zonă se aflau câțiva săteni din Valea Viilor și aceștia au sunat la 112. Victima s-a ales cu ambele picioare fracturate.

În cursul zilei de joi, 20 octombrie , la ora 17.13, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a fost solicitat să intervină, pe raza localității Valea Viilor, pentru salvarea unei persoane căzute într-o râpă. Apelul a venit prin 112, după ce strigătul de ajutor al victimei a fost auzit de cei care se aflau în apropiere.
Pentru salvarea bărbatului, au intervenit două echipaje SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Mediaş şi Detaşamentului de pompieri Sibiu, Serviciul Salvamont Sibiu şi şeful SVSU Axente Sever.
”Intervenția salvatorilor a fost dificilă, din cauza faptului că distanța până la victimă era destul de mare (aproximativ 80 metri). Salvatorii au reușit să coboare până la victimă, să o stabilizeze și să o transporte, cu targa, până la ambulanța SMURD. Bărbatul, care a suferit fracturi la ambele picioare, a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat la UPU Sibiu”, spune Nistor Ramona, purtător de cuvânt la ISU Sibiu. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu