video – noul lider alde sibiu la ”interviuri pe față”. robert paskuj explică de ce a plecat de la pnl

paskuj-robert_landscapeOra de Sibiu l-a avut invitat pentru o discuție în direct la ”Interviuri pe Față”, pe noul preşedinte al organizației municipale ALDE Sibiu, Robert Paskuj. Acesta a vorbit printre altele și despre decizia de a pleca din PNL.

Cea mai importantă mutare politică din ultimele luni la nivel local, s-a petrecut chiar în aceste zile. Organizația municipală ALDE Sibiu are un nou președinte începând cu această săptămână. Cel care a preluat frâiele la nivel local al partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu, este Robert Paskuj, un tânăr vârstă de 31 de ani, care a activat ani buni la PNL Sibiu.
Decizia lui Paskuj de a părăsi partidul condus de Raluca Turcan și de a prelua șefia la nivel de municipiu a celor de la ALDE, pare să fie una surprinzătoare pentru multă lume.
Tocmai pentru a afla ce a stat la baza deciziei lui Robert de a accepta această funcție, dar și pentru a vedea direct de la sursă la ce aspiră ALDE în această toamnă la nivel local, joi de la 19.15 l-am avut invitat la ”Interviuri pe Față”, chiar pe Robert Paskuj.
Tânărul lider ALDE este și cel care a avut inițiativa de a bea o cafea cu oricine vrea să discute despre cum se poate îmbunătăţi aspectul Sibiului şi despre cum se pot rezolva problemele sibienilor. Vedeți mai jos înregistrarea transmisiei în direct.

De ce am ales să facem ”Interviuri pe Față”
Ora de Sibiu merge acasă, la birou, în școli, licee, săli de sport, instituții publice sau chiar și direct în stradă ca să îți arate cine sunt oamenii ce merită cu adevărat să fie promovați în oraș. Site-ul nostru lansează miercuri un nou tip de emisiuni on-line la Sibiu. Nu ne vom ”ancora” într-un studio și nu vom face interviuri care să fie prelucrate și apoi difuzate înregistrat.
Vrem să vă oferim ”INTERVIURI PE FAȚĂ”. Vom sta de vorbă cu oameni ai momentului din Sibiu, cu tineri întreprizători aflați la început de drum, cu sportivii care ne reprezintă cu cinste în competițiile naționale și internaționale sau cu orice persoană care merită promovată și cunoscută de tine. Vom fi și acolo unde există probleme în comunitate și vom discuta și cu cei ce vor să facă publică o problemă de interes local. Vom merge și în birourile politicienilor și ale celor care țin în mână frâiele orașului sau ale județului și îi vom chestiona pe marginea problemelor stridente ale comunității.

Totul este LIVE. Și tu poți pune întrebări
Vom face totul LIVE, cu întrebări comode și incomode, fără cenzură sau alte interese. Vom merge chiar și acolo unde nici nu te aștepți, dar suntem deschiși și la propuneri venite din partea voastră. Ne propunem ca și voi să fiți implicați la ”interviuri pe față” și de aceea îți oferim posibilitatea de a adresa întrebări sau de a semnala ceea ce te interesează chiar în timpul difuzării în direct a interviurilor.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu