târg cu produse handmade la forumul greman din sibiu

târg cu produse handmade la forumul greman din sibiu

La Sibiu urmează 3 zile de fun, food, activități pentru copii & shopping alternative, în care vă facem cunoștință cu cei mai faini meșteri. Cu muzică bună, la un ceai aromat, să ne treacă astenia de toamnă.
Festivalul handmade de la Sibiu, Creative Buzz, a ajuns la ediția a 9a și își așteaptă vizitatorii la Forumul German, în perioada 21-23 octombrie, între 10:00-20:00.
Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice naturale, dulcețuri de casă și multe altele, le găsiți cu prisosință la festivalul handmade Creative Buzz, la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade.
Cei 40 de expozanți vor veni din toată țara, cu multă voie bună, zâmbete pentru toată lumea şi cu o mulţime de lucrări noi, iar organizatorii vă pregătesc o tombolă cu premii, pentru toți cei care achiziționează produse în cele 3 zile de festival.
Mădălina Panduru ne răsfață cu cele mai interesante codițe împletite, Claudiu Peța este responsabil de pictura pe față a celor mici, iar prietenii de la “Joaca de-a ecologia” vă pregătesc activități creative pe parcursul celor 3 zile de festival.
Programul “Ajungem Mari”, dedicat educării non-formale a copiilor din centrele de plasament din județul Sibiu, va fi prezent la Forumul German cu un stand cu obiecte handmade, fondurile colectate urmând să sprijine inițiativele dezvoltate în beneficiul tinerilor instituționalizați.
Festivalul handmade Creative Buzz are loc în perioada 26-28 August în Piața Mică din Sibiu, zilnic între 10.00-20.00

Ultima oră

Comentariul meu