anunț important pentru comercianții din piața țărănească de la sala transilvania

sala-transilvania-piata-taraneascaConsiliul Judeţean Sibiu a anunțat joi că producătorii care vor să își desfășoare activitatea în Piața Țărănească de la Sala Transilvania în anul 2017, trebuie să depună dosarele în acest sens, până în fata de 15 noiembrie.

În vederea perfectării contractelor pe anul 2017, Consiliul Judeţean Sibiu aduce la cunoştinţa producătorilor interesaţi documentele necesare acestora după cum urmează:
Pentru persoanele fizice, dosarul trebuie să cuprindă: atestatul de producător, copie după buletin sau cartea de identitate, adeverinţă de sănătate eliberată de medicul de familie, dovada înregistrării la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, în cazul producătorilor de ouă, pui, produse lactate, produse procesate din legume şi fructe.
Pentru persoanele juridice (carmangerii, produse de panificaţie, patiserie, etc) este nevoie de dovada înregistrării la Registrul Comerţului, de copia după buletin sau cartea de identitate, de adeverinţa de sănătate eliberată de medicul de familie, precum şi de dovada înregistrării la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.
Dosarele se depun la sediul Consiliul Judeţean Sibiu, str. General Magheru, nr.14,  până în data de 15 noiembrie, ora 16.

Ultima oră

Comentariul meu