update - încă un accident pe a1 tot la ieşirea spre ocna sibiului. o mașină s-a izbit de un tir

update - încă un accident pe a1 tot la ieşirea spre ocna sibiului. o mașină s-a izbit de un tir

ISU Sibiu anunta ca intervine la un accident rutier avut loc pe A1 intre Sibiu si Saliste. In acelasi loc s-a mai petrecut un eveniment similar.

UPDATE – Trafic îngreunat în zonă
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui accident rutier (un autoturism s-a izbit de un autotren care staționa în coloană), circulația pe sensul către Sebeș al autostrăzii A1 Sibiu – Deva se desfășoară îngreunat (pe banda numărul 2) la km 249+400 de metri, în zona localității sibiene Ocna Sibiului. Precizăm că la kilometrul 250, traficul a revenit la normal. accident-pe-a1Circulația fusese oprită, respectiv îngreunată aici, din pricina răsturnării pe carosabil a unui autoturism. Potrivit primelor date, în acest eveniment au fost rănite ușor două persoane.
CITIȚI ȘI: Accident pe autostradă între Sibiu şi Sălişte. Două persoane sunt rănite
ȘTIREA INIȚIALĂ
Accidentul rutier a avut loc pe A1 aproximativ in acelasi loc cu precedentul, petrcut in jurul orei 11.50. In cel de al 2-lea accident o persoana este incarcerata. La fata locului s-au deplasat o ambulanta Smurd C si un echipaj de la descarcerare. In zona accidentului s-au format coloane de masini. Foto: Info Trafic jud. Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu