Schimbări în biroului politic ALDE din Municipiul Sibiu. Robert Paskuj este noul preşedinte

paskuj-robert_landscapeRobert Paskuj este noul preşedinte al organizației municipale ALDE Sibiu, după luarea deciziei de încheiere a activităţii de coordonare politică a copreședinților Marius Popescu şi Mihai Marin.

Organizația municipală ALDE Sibiu are un nou președinte începând cu această săptămână. În vârstă de 31 de ani, ardeleanul cu viziuni liberale şi iniţiativă, îşi asumă noua funcţie cu responsabilitate şi implicare, având ca obiective clare abordarea unor bune practici în politică şi administraţie. Totodată Robert Paskuj va acționa pentru o comunitate locală puternică, prin susţinerea capitalului românesc, inovarea tehnologică și încurajarea tinerilor antreprenori să contribuie activ la dezvoltarea Sibiului. Mizează pe schimbul de generaţii în formaţiunile politice, văzut ca un vector al reformei și pune accent pe meritocrație, profesionalism și eficienţă în administrația publică locală. Semnalează problema despăduririlor în zonele marginale Sibiului și ritmul haotic al dezvoltării urbane.
Robert Paskuj, a preluat conducerea formaţiunii politice la nivelul Municipiului Sibiu, în urma încheierii activităţii de coordonare a ALDE la nivel municipal, a copreşedinţilor Marius Popescu şi Mihai Marin. Decizia vine în urma unei întâlniri a organizației locale la care au participat Ion Ariton, președinte al organizației județene ALDE Sibiu, preşedinţii executivi Gabriel Gheorghe și Constantin Sofrone.
Cu ocazia acestui eveniment, Ion Ariton a reafirmat nevoia de implicare a cetățenilor în viaţa politică şi obligația de responsabilizare a actorilor politici în faţa electoratului. Iar pentru acesta, nu există un mod mai bun decât prin asumarea unor proiecte concrete pentru sibieni. În acest sens, Ion Ariton și echipa sa vor susţine cu fermitate următoarele măsuri eficiente pentru rezolvarea problemelor Judeţului Sibiu: orașul Sibiu trebuie să devină un pol al dezvoltării regionale și să obțină poziția de capitală a viitoarei regiuni iar pentru asta se impune prioritizarea construcției autostrăzii Sibiu-Pitești, un coridor rutier absolut necesar economiei naționale. Identificarea de zone cu potențial pentru investiții și susținerea comunitățiilor locale în realizarea lor. Iar în Municipiul Mediaș, care este al doilea oraș ca importanță și mărime din județ urgentarea începerii lucrărilor la centura ocolitoare.

Ultima oră

Comentariul meu