o firmă americană de it angajează specialiști din românia. dă salarii de la 2.500 la 16.500 de dolari

it-specialistSibienii care sunt specialiști în IT sau ingineri, precum și specialiști în marketing, au șansa să se angajeze la o companie americană ce oferă salarii ce încep de la 30.000 de dolari pe an.  Se fac 200 de angajări, în condițiile în care cei de la Crossover au  deja angajați din Sibiu.

Crossover, un startup infiintat in 2014 in SUA, vrea sa angajeze 200 de oameni anul viitor, majoritatea specialisti in domeniul IT, dar si ingineri, arhitecti sau specialisti in marketing, anunță wall-street.ro. Angajatii vor lucra 100% „remote”, adica nu vor veni la birou, putand munci de oriunde isi doresc, iar salariile variaza intre 30.000 dolari si 200.000 dolari brut pe an, fiind similare cu cele oferite de companie in toate cele 85 de tari in care activeaza.Prezenta in Romania de circa un an de zile, compania are deja colaborari cu 100 de romani, care lucreaza in proiecte pentru companii din strainatate, in diverse domenii, insa in special in IT. Crossover estimeaza ca va plati doar in 2016 colaboratorilor locali remuneratii in valoare de patru milioane de dolari.
Compania are un model de business prin care isi propune sa asigura aceleasi conditii de munca, inclusiv aceeasi remuneratie colaboratorilor, indiferent de locatia acestora. Romanii care colaboreaza in prezent cu Crossover sunt din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Targu Mures, Sibiu si Suceava.
In anul 2017, Crossover va angaja aproximativ 200 de persoane, cei mai multi in domeniul IT, dar si ingineri, arhitecti sau specialisti in marketing ori finante.
Compania ofera colaboratorilor din Romania salarii brute cuprinse intre 2.500 de dolari si peste 16.500 de dolari pe luna, respectiv intre 30.000 si 200.000 de dolari pe an, strict pe baza competentelor profesionale dovedite in timpul procesului riguros de testare. Astfel, un inginer debutant sau cu 1-2 ani experienta castiga 2.500 de dolari pe luna, un specialist in marketing castiga pana la 6.200 de dolari pe luna, in timp ce un arhitect poate sa ajunga la o remuneratie lunara de peste 8.000 de dolari brut lunar. In prezent, compania are peste 1.500 de oameni din 85 de tari diferite care lucreaza “full-time” de oriunde doresc si se extinde datorita cererii din partea companiilor client.

Ultima oră

Comentariul meu