consiliul judeţean sibiu închiriază două imobile plus teren pe strada drumul ocnei
foto: arhivă

centru sibiu de sus medieval festivalConsiliul Județean Sibiu organizează licitație publică cu strigare pentru închirierea a două imobile – construcții în suprafață de 478 mp și terenul aferent în suprafață de 1013 mp, proprietate publică a Județului Sibiu, situate în Sibiu, strada Drumul Ocnei nr.2.

Prețul minim de pornire a licitației publice este de 8.657,41 lei/lună. Durata  închirierii este de cinci ani, cu posibilitatea de prelungire cu jumătate din perioada inițială, cu acordul părților.
Licitația va avea loc în ziua de 31 octombrie 2016, ora 14, la sediul Consiliului Județean Sibiu, etajul I, în sala mică de ședințe.
Ofertele se depun la Registratura Consiliului Județean Sibiu, str. General Magheru nr.14, până la data de 31 octombrie 2016, ora 8.
Pentru vizitatarea amplasamentului se va depune la registratura instituției o solicitare scrisă, cu minimum 5 zile lucrătoare  înainte. Persoane de contact: Ioan Cărătuș  sau Maria Vladu, tel 0269/217733, interior 122 sau 126.
Hotărârea Consiliului Județean Sibiu nr.187/2016 privind aprobarea închirierii prin licitație publică a două imobile proprietate publică a Județului Sibiu, situate administrativ în Sibiu, strada Drumul Ocnei nr.2, împreună cu caietul de sarcini, instrucțiunile pentru ofertanți și formularul contractului cadru de închiriere sunt postate pe site-ul Consiliului Județean Sibiu la adresa www.cjsibiu.ro/achiziții.

Ultima oră

Comentariul meu