victorie pentru fc hermannstadt în deplasarea de la ulmeni. miercuri joacă cu reghinul

fc-hermannstadtFC Hermannstadt a câștigat, cu scorul de 3-1 meciul disputat în cadrul etapei a VII-a a Ligii a III-a la Ulmeni (jud. Maramureș) cu echipa locală CS Viitorul. Pentru echipa sibiană au marcat Adrian Cârstean (două) și Daniel Tătar. Radu Necșulescu a ratat un penalti în prima repriză.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt a acumulat 19 puncte și se menține pe locul al doilea în clasamentul Seriei a V-a a Ligii a III-a, la egalitate cu Sănătatea Cluj, ocupanta fotoliului de lider.
Antrenorul Marian Mărgărit a folosit următoarea formulă de echipă: Voicilă – Criștiu, Oiță (Barbu), Tătaru, Medeșan – B. Piko, I. Petrescu (Bratima) – Monea, R. Necșulescu (Unguru), D. Tătar – Ad. Cârstean (A. Moldovan).
”Am făcut din nou un meci bun, iar la final am câștigat absolut meritat cele 3 puncte. Este un succes muncit și absolut meritat. Îi felicit pe băieți pentru modul în care s-au comportat și de data aceasta în teren. Ne menținem în rândul echipelor din Liga a III-a care nu au pierdut în acest sezon. Ne așteaptă un nou meci dificil, pe teren propriu, cu Avântul Reghin”, a declarat antrenorul principal al lui FC Hermannstadt, Marian Mărgărit. Miercuri, 19 octombrie, de la ora 15:00, pe Stadionul ”Municipal”, FC Hermannstadt întâlnește Avântul Reghin, în cadrul etapei a VIII-a a Ligii a III-a.

Ultima oră

Comentariul meu