UPDATE INFO - Dramă la Sibiu. Infirmieră găsită moartă în cel mai mare spital din oraș

smurd urgenta sibiu ambulantaDupă moartea asistentei de la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, încă o angajată din sistemul sanitar moare la locul de muncă. Vorbim de o infirmieră de la Compartimentul Diabet, Nutriție și Boli Metabolice din cadrul Spitalului Județean Sibiu.

UPDATE – Infirmiera a făcut infarct
Infirmiera a decedat sâmbătă dimineață și conform informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, femeia a făcut infarct. Acesta avea 58 de ani. Detalii complete găsiți AICI.

ȘTIREA INIȚIALĂ
După ce la începutul acestei luni o asistentă în vârstă de 30 de ani a decedat din cauza extenuării la locul de muncă, iată că la câteva zile distanță povestea se repetă. O infirmieră în vârstă de 54 de ani, angajată la Compartimentul Diabet, Nutriție și Boli Metabolice de la Spitalul Județean Sibiu, a decedat sâmbătă după amiază din cauza surmenajului, conform mesageruldesibiu.ro.
CITEȘTE ȘI: O asistentă de la Spitalul de Pediatrie s-a stins din viață din cauza surmenajului. A făcut infarct la numai 30 de ani
Femeia a decedat din cauza unui edem pulmonar, la fel cum s-a întâmplat și în cazul asistentei de 30 de ani, din cadrul Spitalului de Pediatrie din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu