UPDATE Protestul pentru ursul împușcat la Sibiu. MOBILIZARE IMPRESIONANTĂ DE FORȚE în Piața Mare pentru o glumă proastă

protest-2Acțiunea de protest împotriva autorităților care au împușcat ursul de la Sibiu ia o altă turnură. Patru autocare în care se află aproximativ 200 de cetățeni austrieci sunt așteptate să ajungă sâmbătă seară la Sibiu.

UPDATE – „PROTESTARARII” austrieci sunt de fapt turiști
Cei 200 de austrieci care au ajuns la Sibiu sunt de fapt turişi careparticipă la un city-break în oraş. Aceştia au făcut o glumă vameşilor din Nădlac. Chiar şi aşa jandarmii au mobilizat un număr impresionant de oameni în Piața Mare. Şapte maşini au aşteptat presupuşii protestatari în centrul Sibiului.

UPDATE Protestul pentru ursul împușcat la Sibiu. MOBILIZARE IMPRESIONANTĂ DE FORȚE în Piața Mare pentru o glumă proastă

Dupa ce s-a confirmat că protestatarii nu mai vin, maşinile au plecat. Altfel aproximativ 30 de persoane au venit sâmbătă seara să protesteze.
https://youtu.be/PAA4LGMKv3M
ŞTIREA INIȚIALĂ
Dacă vineri seară în centrul istoric al Sibiului s-au strâns aproximativ 100 de persoane care au participat la acțiunea de protest împotriva autorităților ce au împușcat mortal un urs ce s-a plimbat aproximativ trei ore prin oraș, sâmbătă numărul acestora va fi cel puțin dublu.
Asta pentru că protestatarii sibieni vor beneficia de sprijin extern, sprijin care vine tocmai din Austria, țara mamă a celor de la Holzindustrie Schweighofer, unul dintre cei mai mari procesatori de lemn din Europa și care desfășoară activități și pe teritoriul României. Firma Holzindustrie Schweighofer a fost acuzată în dese rânduri de mass-media națională de faptul că este părtașă directă la distrugerea pădurilor din țara noastră.
Astfel în jurul orei 18.00 sunt așteptate să sosească în Sibiu patru autocare cu aproximativ 200 de cetățeni austrieci. Autocarele au intrat deja în țară prin vama Nădlac, sâmbătă în jurul orei 12.30, austriecii declarând că merg la Sibiu ca să participe la protestul de sâmbătă de la ora 18.00.
Urmăriți AICI imagini video de la protestul de vineri seară. Ora de Sibiu va oferi imagini live pe Facebook și sâmbătă seară.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. 100 de nebuni si frustati, de ce nu iesiti pentru stoparea taieri padurilor, de acolo incep problemele ?!

    1. Frustratii astia au iesit si pentru paduri, te asigur. Cone a stat acasa, a stat intotdeauna si sta in continuare 🙂