weekend la sibiu. paradă retromobil și multe alte evenimente în oraș

masina retroCând vine vorba de distracție, la Sibiu în fiecare weekend se găsește câte ceva de făcut. Finalul acesta de săptămână aduce o paradă de mașini retro, iar la Gong se derulează un festival care promite să devină unul de tradiție în oraș.

Festivalul Tânăr. Se întâmplă la Gong
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă programul celei de-a doua ediții a Festivalului Tânăr de la Sibiu. Evenimentul va avea loc în perioada 10 – 16 octombrie. Cea de-a doua ediție a Festivalului Tânăr de la Sibiu face o cronică provocatoare asupra lumii din jurul nostru și își propune un program captivant dedicat atât copiilor, cât și adolescenților, reunind, totodată, întreaga familie pentru o experiență dătătoare de energie.
Mai multe detalii AICI.

Ne distrăm pe cinste în Cotton
Când vine vorba de distracție în weekend în materie de cluburi și loc de dansat, alegerea cea mai bună este clar Ursus Cotton Pub. Aici are loc cel mai fain party de vinerea seara din oraș. Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub la telefon 0752.268.866.cotton pub 2

Mașinile retro parchează la Sibiu și Mediaș
RETROMOBIL CLUB ROMANIA organizeaza  sambata 15 octombrie in 20 de orase si duminica 16 octombrie in cinci orase Retroparada Toamnei. La Sibiu, expozitia va debuta la ora 9:30 in Piata Mica si se va incheia la ora 12:30, dupa care propietarii de vehicule istorice vor pleca spre Medias, unde de la ora 14:00 masinile vor fi expuse in Piata Regele Ferdinand I, pana la ora 16:00. Si-au anuntat participrea aproximativ 60 de masini si motociclete de epoca sau cu potential istoric.
Mai multe detalii AICI.

Baschet la Sala Mică de la Teatru
Baschetul sibian va fi reprezentat la nivel național de o nouă echipă. Asociația Club Sportiv Magic Sibiu s-a înscris în Liga I și va începe noul periplu duminică împotriva celor de la B.C. CSU 2 Sibiu. Meciul se va disputa de la ora 18:00, la sala CSS Sibiu din parcarea Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu.magic-sibiu
Mai multe detalii AICI.

Eveniment atletic în Păltiniș
PĂLTINIȘ 1000 este un eveniment de alergare care se va desfășura pe data de 15 octombrie pe pârtia de schi Oncești, din stațiunea Păltiniș, în județul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu