video – șelimbărul o ia din nou înaintea sibiului. certificatele de atestare fiscală se elibearează on-line

scoala selimbarPrimarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, a anunțat vineri că începând din 14 octombrie certificatele de atestare fiscală pot fi obținute on-line.

Șelimbărenii primesc o veste excelentă. Începând cu luna octombrie a acestui an, se pot transmite online Certificatele de atestare fiscală. Procedura este foarte simplă.  Se intră pe site-ul primăriei, se accesează butonul Primaria online. Se face logarea cu adresa de email și parolă (obținute prin solicitarea personală în prealabil). Se va deschide o pagină unde veți apăsa butonul Certificate fiscale. Va trebui să alegeți apoi varianta pentru modalitatea de livrare a certificatului: online, ridicare personală de la Primărie sau prin Poșta Română. Urmează apoi să completați la ce veți folosi certificatul fiscal (ex. notar). Apoi veți apăsa butonul Eliberează certificatul fiscal.
Pe pagina dumneavoastră va apărea un mesaj privind trimiterea cererii pe care va trebui să-l confirmați apăsând butonul OK. Certificatul dumneavoastră fiscal îl veți primi pe mail, prin poștă sau îl veți ridica de la Primărie în funcție de ce opțiunea pe care ați exprimat-o.
”Prin această procedură încercăm să ajutăm oamenii să economisească din timpul lor și să reducem drumurile la Primărie, statul la cozi și eventualele neplăceri legate de timpii morți”, spune primarul Marius Grecu. Puteți urmări și demonstrația video a procedurii prin care puteți intra în posesia certificatelor fiscale.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu