sibiul are oficial încă o echipă de baschet masculin. debutează oficial duminică în liga i

magic-sibiuBaschetul sibian va fi reprezentat la nivel național de o nouă echipă. Asociația Club Sportiv Magic Sibiu s-a înscris în Liga I și va începe noul periplu duminică împotriva celor de la B.C. CSU 2 Sibiu. Meciul se va disputa de la ora 18:00, la sala CSS Sibiu din parcarea Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu.

Conceptul Magic Sibiu este cunoscut în rândul iubitorilor baschetului din oraș. Echipa a mai evoluat în Liga I cu câțiva ani în urmă, iar acum își reia traseul cu scopul de a promova baschetul în rândul tinerilor pasionați de acest sport.
Magic Sibiu renaște la inițiativa unui grup de oameni dispuși să investească timp și pasiune în baschet, misiunea clubului sibian în următoarele sezoane competiționale fiind de a propulsa cel puțin unul dintre juniorii echipei (sub 20 de ani) la o echipă profesionistă din Liga Națională de Baschet Masculin. Până la îndeplinirea acestui obiectiv, ACS Magic Sibiu mai are o opțiune și anume de a transfera unul dintre juniorii săi la o echipă din Liga I care are ca obiectiv promovarea în primul eșalon. Pe lângă activitățile sportive, Magic Sibiu va desfășura pe parcursul acestui sezon mai multe acțiuni sociale cu scopul de a promova munca de echipă în folosul comunității Sibiene.
ACS Magic Sibiu pornește la drum cu un lot format din 15 jucători, unii dintre ei juniori, alți foști baschetbaliști de performanță, care își propun să devină mentori pentru cei mai tineri din echipă. Lotul ACS Magic Sibiu este format din Andrei Eduard Bălcescu, Adrian Bleoca, Flavius Cotrigășanu, Andrei Dinu, Alexandru Hulpuș, Grațian Lupu, Traian Petru, Raul Damian Pleșca, Dragoș George Preda, Jery Georgescu, Radu Schiau, George Alexandru Tănase, Laurențiu Popa, Ovidiu Șimon și Lukas Grecu. Gruparea va fi condusă de pe banca tehnică de antrenorul Bogdan Spînu, fost jucător al CSU Sibiu.
Echipa sibiană a fost repartizată în grupă cu alte șase formații și își va începe parcursul în Liga I duminică, 16 octombrie. ACS Magic Sibiu întâlnește pe teren propriu echipa satelit BC CSU 2 Sibiu, meciul urmând să se desfășoare de la ora 18, în sala CSS Sibiu de lângă Teatrul Național „Radu Stanca”.
Pe tot parcursul sezonului competițional 2016/17, ACS Magic Sibiu va disputa meciurile de acasă la sala Clubului Sportiv Școlar de lângă Teatrul Național „Radu Stanca”.

Ultima oră

Comentariul meu