rezultatele concursului de directori la școlile și liceele din județul sibiu

profesoriÎn data de 12 octombrie 2016 s-a desfăşurat la Colegiu Naţional „O.Goga” Sibiu proba scrisă din cadrul concursului naţional pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Sibiu.

Au fost încărcate pe platforma electronică un număr de 202 dosare. După etapa de verificare a acestora au fost admise 199 dosare.
În urma evaluării probei scrise, rezultatele la nivelul judeţului Sibiu sunt următoarele:
•Admişi: 167 candidaţi
•Respinşi: 23 candidaţi
•În curs de evaluare: 8 candidaţi
•Neprezentaţi: 1 candidat
Rezultatele probei scrise sunt afişate la avizierul ISJ Sibiu şi pe pe site-ul ISJ Sibiu.
VEZI AICI LISTA CU REZULTATELE CONCURSULUI DE DIRECTORI
În intevalul 17 octombrie – 17 noiembrie 2016 se vor desfăşura celelalte două probe ale concursului, respectiv: analiza CV-ului şi un interviu în fața comisiei de concurs.  Prin intermediul ultimei probe se apreciază scrisoarea de intenție şi se evaluează calitatea ofertei manageriale și a unui plan operațional pentru o perioadă de un an, conform criteriilor și punctajelor din metodologie.
Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu va realiza un grafic pentru desfăşurarea probelor amintite anterior, care va fi trimis la M.E.N.C.S pentru avizare.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Întrebarea e dacă scopul deranjului a fost atins! Docimologia sa stii ce testezi e cea mai fascinanta în ficţiunea postmodernă, inclusiv în oligopedagogie. Curios că nu cunostinţele de management occidental au fost decisive eliminatoriu, ci testul de aptitudini cognitive, validându-se în post marea majoritate a liderilor acuzati initial ca fuseră instalaţi politic!