video – momentul uciderii ursului care s-a plimbat prin sibiu (atenție imagini cu impact emoțional)

uciderea-ursuluiUn utilizator al celei mai importante rețele de socializare din lume a surprins momentul în care ursul ce s-a plimbat timp de mai bine de trei ore prin oraș, a fost împușcat mortal.

Ursul a fost împușcat pe considerentul că „Un animal sălbatic care ajunge într-o zonă în care nu este obișnuit, devine agresiv OBLIGATORIU”, după cum a declarat, Dan Farcas, reprezentantul DSV, doar una dintre autoritățile care a participat la cruciada împotriva ursului.

CITEȘTE ȘI: UN NOU EȘEC AL AUTORITĂȚILOR – Dacă nu s-a tranchilizat singur, ursul care s-a plimbat prin Sibiu a fost împușcat
Potrivit prefectului Cristian Roman, primul apel la 112, care anunța prezența ursului în Sibiu a fost în jurul orei 5.20, după care dispozitivul de lichidare a ursului, condus de inspectorul șef al IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea a început urmărirea acestuia. Ursul a fost văzut străbătând orașul de pe Calea Dumbrăvii, până în Terezian. Tranchilizantele nu l-au nimerit și s-a optat pentru împușcare, pentru că, potrivit prefectului Roman, oricum ar fi durat minute bune până ce ursul ar fi adormit, dacă ar fi fost tranchilizat. Ursul însă deja era în oraș de cîteva ore și nu avusese loc niciun incident.
VEZI AICI IMAGINI VIDEO ȘI FOTO CU URSUL UCIS DE AUTORITĂȚI LA SIBIU
Seful IPJ Sibiu a declarat că peste 50 de polițiști și jandarmi au urmărit animalul, dar acesta a fost foarte agil sărind garduri și trecând prin curțile oamenilor, până ce a fost încolțit în Terezian, în curtea unei fabrici în care se aflau circa 50 de oameni.
Urmăriți mai jos  momentul în care ursul a fost împușcat mortal.

VIDEO BRUT MAI JOS

Video: Andrei Piloiu

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. ÎN PRIMUL RÂND ERA PUI DE URS,NU ERA URS.ESTE DIFERENŢĂ ÎNTRE UN URS MATUR ŞI UN PUI DE URS.CLAR.ÎN AL-DOILEA-RÂND CE CĂUTA PUIUL DE URS URCAT TOCMAI PE ACOPERIŞUL UNEI CLĂDIRI ??? AM OBSERVAT CĂ PUIUL DE URS ERA ŞI AGITAT PE ACOPERIŞ.CARE A FOST CAUZA AGITĂRII PUIULUI DE URS ??? EU CRED CĂ LOCUITORII DIN ORAŞ CARE AU IEŞIT SĂ VADĂ PUIL DE URS AU AGITAT PUIUL DE URS.A DOUA CAUZĂ CARE A DUS LA AGITAREA PUIULUI DE URS A FOST RATAREA ÎMPUŞCARII CU TRANCHILIZANTE.ASTA ESTE VINA PUŞCAŞILOR.DA DAR MAI ESTE ŞI O VINĂ A SIBIENILOR CĂ AU IEŞIT PE STRADĂ ŞI ASTFEL AU AGITAT PUIUL DE URS DETERMINÂND PUIUL SĂ SE URCE PE ACOPERISUL UNEI CASE

  2. In impotenta lor autoritatile locale au decis UCIDEREA CU SINGE RECE a unei specii protejate de lege. Daca puiul de urs s-a plimbat citeva ore prin oras fara a produce victime sau daune, era evident ca nu reprezinta un pericol public atit de urias pe cit l-a umflat presa. Putea fi tranchilizat de o persoana capabila si relocat intr-o rezervatie. Tara de incapabili si necivilizati.RUSINE!!!!