o minoră în vârstă de 14 ani a dispărut de acasă din sibiu. familia o caută cu disperare

minoraFamilia unei adolescente de 14 ani este disperată pentru că nimeni nu mai știe nimic despre aceasta de aproape două zile. Fata este de negăsit, dar apropiații bănuiesc că ar fi plecat cu ”iubitul” ei, un tânăr de 21 de ani din Lupeni, pe care l-a cunoscut pe Facebook.

Telenovelă cu accente dramatice, trăită de o familie din Sibiu. Dănescu Mădălina Teodora în vârstă de 14 ani este de negăsit. Sora acesteia nu a mai primit nici o veste de la ea de aproape două zile. ”Sora mea a dispărut ieri 11 octombrie din Sibiu. Are 1,67 m înălțime, ochi căprui, păr lung (aproape până la șold) și purta o bluză neagră cu blăniță albă pe glugă. Poartă un lănțișor la gât, cu o jumătate de inimă ca bijuterie. Se pare că era însoțită de un individ tatuat, slab, în vârstă de aproximativ 20 de ani.Dacă o vedeți vă rugăm să sunați la 0741607369. Vă rugăm mult. Suntem disperați să o găsim!”, spune sora fetei, într-un anunț care este deja distribuit de sute de persoane pe Facebook.disparuta
Se pare că adolescenta a căzut cu ”tronc” unui tânăr de aproximativ 20 de ani, cu care de altfel aceasta pe contul personal de Facebook, spune că este ”într-o relație”. Fata este elevă la Școala Generală Nr. 21 din Sibiu. Tânărul cu care ea ar fi plecat spre Spitalul de Pediatrie din Sibiu, se numește Tuvenie Florin și este originar din Lupeni, dar lucrează în Spania de câțiva ani. Familia fetei se teme ca aceasta să nu fi pățit ceva sau să nu fi fost forțată să plece din oraș de către acel tânăr. Minora a fost dată dispărută și la Poliția Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu