video foto președintele iohannis și-a condus soacra pe ultimul drum la cimitirul municipal din sibiu

iohannis-foto-2Zi extrem de tristă în viața cuplului prezidențial. Prima Doamnă, Carmen Iohannis, și-a luat rămas bun de la mama ei, alături de președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului român a fost prezent marți la prânz, acasă la Sibiu, pentru a fi alături de soția Carmen, cea care trece prin momente extrem de dificile. Iohannis a participat la înmormântarea mamei soției sale, înmormântare ce a avut loc la Cimitirul Municipal din Sibiu, în prezența a aproximativ 150 de apropiați ai cuplului prezidențial, printre care și actualul primar al Sibiului, Astrid Cora Fodor.iohannis-foto-3Lăzurca Georgeta, mama soţiei preşedintelui României, Carmen Iohannis, a decedat duminică, la vârsta de 82 de ani.
Alături de Carmen și Klaus Iohannis, la înmormântare au mai fost fost prezenți președintele Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), Paul Porr, fin al președintelui, Judith Urban, consulul Germaniei la Sibiu, Andreas Huber, consul onorific al Austriei la Sibiu și fin al președintelui, dar și prefectul județului Sibiu, Cristian Roman, anunță agerpres.ro. Din partea Mitropoliei Ardealului, preotul Constantin Necula a transmis un mesaj de condoleanțe familiei prezidențiale. Au fost prezenți și profesori și elevi de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, unde predă Carmen Iohannis.iohannis-foto-1
„În aceste momente îndoliate pe care le trăiți alături de ceilalți membri ai familiei, vă suntem alături sufletește și dorim să vă împărtășim, cu prețuire și binecuvântare, adânca noastră compasiune, cânt de mângâiere și întărire întru Domnul”, se arată printre altele, în mesajul de condoleanțe transmis președintelui Iohannis, de către Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza. Înmormântarea a fost oficiată de un sobor formați din câțiva preoți catolici.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu