studenții sunt ”convocați” marți seară la ursus cotton pub. concert special cu fly project și super surprize

live sesion cottonAdevărata deschidere a anului universitar pentru studenții facultăților din Sibiu are loc marți seară la Ursus Cotton Pub. Student Party împlinește doi ani de la inaugurare, iar aniversarea se serbătorește cu un concert al celor de la Fly Project.

Studenții primesc o veste mai mult decât excelentă. Cei de la Ursus Cotton Pub îi anunță că marți seară sunt așteptați cu toții la o super petrecere. ”Pe 11 octombrie împlinim doi ani de #scoolstudentparty. Îi invităm pe studenți în special la un super party marca #UrsusCottonPub. Alaturi de noi vor fi cei de la Fly Project. Nu uitati dragi studenți am pregătit pentru voi cele mai bune oferte studențești”, spune unul dintre patronii locației de pe Rațiu. Cei care vor să își rezerve un loc la distracția din Cotton, pot să o facă la numărul de telefon 0752268866.
Dacă punem în balanță și faptul că prețurile vor fi și ele tot studențești, atunci cu siguranță putem spune că merită mers la acest eveniment unic în Sibiu.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. o intrebare am si eu pt fanii/sefii de la cotton , voua va place mirosul de transpiratie de acolo? va place sa stati mereu ingresuiti si sa va lipiti de atatea persoane umede? mi se pare jalnic dar jalnic ca acest “club” a devenit locatia numarul 1 in Sibiu cand vine vorba de iesit in oras , adevarat ca Sibiul a avut mereu o problema cu cluburile dar situatia de acum nu face altceva decat sa ne arate cat de inapoiati suntem fata de alte orase.