începe un weekend special la sibiu. cu festivalul vinfest cap de afiș

turn2Finalul de săptămână ne aduce în privința evenimentelor ce se țin în Sibiu, o premieră. Sâmbătă şi duminică are loc prima ediție a festivalului Sibiu Vinfest, pe strada Cetății. Distracția de noapte are ca de obicei epicentrul în cel mai fain pub, la Ursus Cotton Pub. Pe Municipal, FC Hermannstadt joacă sâmbătă cu Dejul.

Vinurile îți dau întâlnire pe cea mai frumoasă stradă din oraș
Sibiul este în weekend gazdă pentru un eveniment care se organizează în premieră în oraș. Vorbim de un festival care are loc în zilele de 8 și 9 octombrie. Prima ediție a Sibiu Vinfest va transforma strada Cetății într-un spațiu de întâlnire între oenologi din țară și din Republica Molodova și iubitori ai vinului. Veți avea ocazia să descoperiți spiritul vinurilor românești din 10 crame, să vă bucurați de muzică live, demonstrații de fabricare a mustului, povești despre vinuri și despre tradiții vechi și multe alte surprize. La Sibiu Vinfest veți putea degusta vinuri vechi și vinuri noi și să luați acasă sticla preferată de la cele 10 crame care își vor expune oferta: Cramele Histria, Clos de Colombes, Liliac, Chateau Vartely, Recaș, Jidvei, Oprișor, Casa Bunescu, Domeniile Boieru și Domeniile Apold. Sâmbătă, 8 octombrie, începând cu ora 18:00, atmosfera va fi încălzită de Grigore Leșe și Trio-ul Reger iar duminică, 9 octombrie, de la aceeași oră, strada Cetății va rezona pe muzica lui Romulus Cipariu și a lui Radu Nechifor & Friends.
Mai multe detalii AICI!

Weekendul distracției de noapte la Cotton
Când vine vorba de distracție în weekend în materie de cluburi și loc de dansat, alegerea cea mai bună este clar Ursus Cotton Pub. Aici are loc cel mai fain party de vinerea seara din oraș. Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub la telefon 0752.268.866.ursus cotton pub

Concerte de noapte la Imperium
La Imperium Live pe Nicolae Bălcescu avem două concerte în acest weekend. Sâmbătă de la ora 22.00, trupa ”SUBURBIA” (ex Sogorii) sarbatorește un anisor si vin in Imperium Live pregatiti de un CONCERT LIVE SENZATIONAL. Duminică tot de la aceeiași oră este Matli Show.

Studenții cuceresc orașul
Tot în acest weekend se încheie și cea de a II-a ediție a evenimentului „Studenții sibieni cuceresc orașul. Microstagiunea Școlii de Teatru Sibiene – Ediția a II-a”. Acesta este un proiect care oferă șansa publicului sibian de a cunoaște tinerele generații de studenți actori, teatrologi și manageri culturali.
Mai multe detalii AICI!

Fotbal pe Municipal
FC Hermannstadt va juca sâmbătă, 08 octombrie 2016, începând cu ora 15:00, pe Stadionul Municipal Sibiu un nou meci oficial din Liga a III – a, Seria a V – a, etapa a 6 –a, în compania echipei FC Unirea Dej. Detalii AICI!

Ultima oră

Comentariul meu