temperaturi negative la sibiu. au coborât sub zero grade. ce se întâmplă în weekend

piata mare sibiu centru primariaNoaptea trecută a fost una a extremelor pentru această perioadă la Sibiu. Temperaturile au scăzut sub zero grade. Meteorologii spun însă că în zilele următoare temperaturile vor reveni la valorile normale.

Meteorologul Udo Reckerth de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud – Sibiu a declarat pentru News.ro că temperaturile au continuat să scadă începând de miercuri, valorile termice înregistrate joi dimineaţă fiind ”cu 8-9 grade mai mici faţă de normalul perioadei”.
În municipiul Sibiu, au fost, joi dimineaţă, minus 4,1 grade, la Făgăraş, în judeţul Braşov, au fost minus 3,4 grade Celsius şi minus 2,2 grade în municipiul reşedinţă, în judeţul Covasna au fost minus 2,4 grade Celsius, la Sfântu Gheorghe, în Mureş cea mai scăzută temperatură a fost de 0,5 grade Celsius, la Târgu Mureş, iar la Sebeş, în judeţul Alba, au fost minus 1,3 grade Celsius.Potrivit meteorologului Meda Andrei, de vineri vremea se va încălzi ”pentru câteva zile”, după care se va răci din nou, mai întâi în vest, nord şi centru, apoi şi în celelalte zone ale ţării.

Ultima oră

Comentariul meu