ministerul apărării angajează soldați profesioniști la sibiu. ce trebuie să faci

soldatiBiroul informare recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Sibiu aduce în atenţia cetăţenilor din judeţul Sibiu, faptul că se pot prezenta la sediul n din Calea Dumbrăvii nr. 28-34, în vederea consilierii şi întocmirii dosarelor de candidaţi pentru ocuparea a 2.020 de posturi de soldat şi gradat profesionist.

Ministerul Apărării Naţionale recrutează candidaţi pentru ocuparea a 2.020 de posturi de soldat şi gradat profesionist, seria de instruire 2017. Candidaţii care optează pentru profesia de soldat/gradat profesionist nu susţin concurs de admitere sub forma unor examene scrise (de cunoştinţe), însă sunt ierarhizaţi pe baza punctajului obţinut de fiecare în parte, în funcţie de performanţele înregistrate la probele de selecţie, de nivelul studiilor absolvite şi de rezultatele obţinute, precum şi de opţiunile proprii.
Pentru formarea soldaţilor/ gradaţilor profesionişti prin absolvirea unui program de instruire, candidaţii trebuie să aibă vârsta între 18 ani, împliniţi până la data începerii programului de instruire, şi cel mult 50 de ani, împliniţi până la data încheierii primului contract de angajare.
De asemenea, candidaţii trebuie să fie absolvenţi cel puţin ai învăţământului general obligatoriu sau să facă dovada absolvirii acestuia, până la data începerii programului de instruire.
Soldaţii şi gradaţii profesionişti constituie cel mai numeros corp de personal militar din armată, fiind destinat îndeplinirii funcţiilor de execuţie specifice luptătorilor şi specialiştilor militari, în cadrul microstructurilor de tip echipă, echipaj sau grupă/similare.
Gradele acordate soldaţilor şi gradaţilor profesionişti sunt următoarele: soldat, fruntaş, caporal.
După repartiţia în unităţi militare, soldaţii şi gradaţii profesionişti încheie un contract de angajare cu durata de 4 ani. La expirarea acestuia, în cazul în care optează să rămână în armată, pot încheia noi contracte de angajare, cu o durată de 2 – 3 ani.

Cum aplici de la Sibiu
Biroul informare recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Sibiu aduce în atenţia cetăţenilor din judeţul Sibiu, faptul că se pot prezenta la sediul nostru din Calea Dumbrăvii nr. 28-34, în vederea consilierii şi întocmirii dosarelor de candidaţi.
Informaţii detaliate referitoare la criteriile de recrutare (generale şi specifice), documentele necesare întocmirii dosarului de candidat, probele de selecţie şi repartiţie se pot obţine la sediul Biroului informare recrutare şi la telefon 0269244712.
Lucrul cu publicul se desfăşoară după următorul program:
luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30-16.30 ;
marţi între orele 08.30-18.30.

Ultima oră

Comentariul meu