meci important pentru fc hermannstadt sâmbătă pe ”municipal”

fc hermannstadtFC Hermannstadt va juca sâmbătă, 08 octombrie 2016, începând cu ora 15:00, pe Stadionul Municipal Sibiu un nou meci oficial din Liga a III – a, Seria a V – a, etapa a 6 –a, în compania echipei FC Unirea Dej.

După 5 etape disputate, 2 pe teren propriu și 3 în deplasare în care am obținut 4 victorii și un rezultat de egalitate, echipa noastra a acumulat 13 puncte.
”Atât în meciurile de acasă cât și în cele din deplasare am obținut victorii, singurul semieșec fiind realizat în deplasare în compania echipei secunde a echipei de Liga I – ASA Tg. Mureș, rezultatul fiind influențat și de faptul că echipa noastră a jucat aproximativ 70 minute în 10 oameni. În acest moment ne situăm pe locul 2, cu același număr de puncte ca și echipa clasată pe primul loc, încadrându-ne în obiectivul fixat pentru acest tur de campionat. Jocul frumos, cu multe faze de poartă, atmosfera foarte bună din cadrul echipei și numărul ridicat de goluri marcate (12), constituie atuurile echipei noastre”, spune directorul sportiv Marius Lungu.
Tot sâmbătă, 08.10.2016, echipa a doua va juca începând cu ora 11:00, pe stadionul din localitatea Mag, în compania echipei AS Sion Sibiu, meciul contând pentru etapa a 5 –a din Liga a IV – a. După 4 jocuri echipa a acumulat 9 puncte (3 victorii și o înfrângere). Cu excepția căpitanului echipei care este totodată și antrenor secund, Călin Trohin, ceilalți jucătorii sunt juniori, lor alăturându-i-se Macrea și Genescu, jucători trecuți recent de vârsta junioratului. ”Acordăm o atenție deosebită echipei secunde având în vedere că oricare dintre jucătorii legitimați ar putea face parte din lotul primei echipe.FC Hermannstadt așteaptă toți iubitorii de fotbal la meci”, mai spune Lungu.

Ultima oră

Comentariul meu