​spectacolul de licență din această vară - în cea de-a doua zi a microstagiunii școlii de teatru sibiene

În seara zilei de 5 octombrie, publicul sibian a putut viziona spectacolul Viaductul, în studioul de teatru CAVAS al Facultății de Litere și Arte. Acesta este spectacolul de licență al promoției 2016 și a fost realizat de studenți împreună cu profesorii coordonatori Anca Bradu, în calitate de regizor, și Adrian Neacșu și Diana Fufezan, asistenți de regie.
Spectacolul propune o dezbatere despre conflictul între generații și readuce în contemporan destinul tragic al tinerilor ce nu se pot regăsi în societate, familie și în mediul educațional represiv și absurd.
Premiera a avut loc în 28 mai 2016, iar până acum a avut deja două participări internaționale: în luna iunie la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu și în luna iulie la Festivalul Internațional al Școlilor de Teatru de la Suceava.
Distribuția acestui spectacol este formată din studenții: Emmanuel Antonescu, Lucian Bădulescu, Mădălin Cărbunaru, Cristina Gogîrlă, Oana Marin, Alexandra Mihalache, Gabriela Pîrlițeanu, Alexandra Spătărelu, Ștefan Tunsoiu și Iustinian Turcu. Scenografia este semnată de Mihai Păcurar, conceptul video a fost realizat de Radu Nechit, iar coregrafia de Adriana Bârză.
Microstagiunea „Studenții sibieni cuceresc orașul” continuă până în 9 octombrie și este un proiect realizat de studenții Departamentului de Artă Teatrală din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.
Intrarea la toate spectacolele este gratuită pe bază de rezervări prealabile la numărul de telefon 0742 344 805, iar mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook: Artă Teatrală Sibiu.
Acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu