video – sponsor nou la fc hermannstadt. s-a prezentat și noul echipament și s-au făcut și alte anunțuri importante

fc hermannstadtEchipa de fotbal FC Hermannstadt a avut programată marți de la ora 14:00, la Hotel Continental Forum – Sala Tokio, cea de a II-a conferință de presă oficială din istoria echipei. Cu această ocazie s-a prezentat noul echipament al echipei și de asemenea a fost anunțat un nou sponsor. Ora de Sibiu a transmis în direct conferința de presă.

Cu acesta ocazie se va prezenta un nou sponsor important al echipei, se va prezenta noul echipament si se va face o analiza a primelor cinci etape disputate in Liga a 3 – a.echipament-sponsor-fc-hermannstadt

Noul sponsor este Natur House. La conferința de presă de marți au participat Teodor Ioan Birț – președintele FC Hermannstadt, Marius Lungu – director sportiv, Marian Mărgarit – antrenor principal și reprezentantul noului sponsor, dar și câțiva jucători din echipă. Printre altele s-a vorbit și despre stadionul Municipal care urmează să intre într-un amplu proces de modernizare precum și despre subiecte actuale de la echipă. Urmăriți mai jos înregistrarea transmisiei live a conferinței de presă.

Partea a II-a

Ultima oră

Comentariul meu