update foto - paisprezece persoane rănite într-un accident pe dn1 la miercurea sibiului. cinci au fost duse la spital. isu a activat planul roșu

accident-dn1-miercurea-sibiuluiISU Sibiu anunță că au avut două evenimente rutiere, aproape în același timp. Prima intervenție are loc în Cisnădie, iar cea de a II-a pe Drumul Național 1 la ieșire din Miercurea Sibiului. La Miercurea Sibiului un microbuz cu călători s-a tamponat cu o mașină.

UPDATE 5 – Cinci persoane transportate la spital (ora 12.57)
ISU Sibiu anunță că dintre cele 14 persoane implicate în accident, cinci au fost transportate la Urgență la Spitalul Județean Sibiu, iar restul sunt evaluate la fața locului.
VEZI ȘI: Starea de sănătate a celor 12 răniți din accidentul de pe DN1 de la Miercurea Sibiului

UPDATE 4 – Microbuzul a intrat pe contrasens (ora 12.41)
Din primele cercetari efectuate de poliție se pare ca accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate a microbuzului. Soferul a franat brusc pe carosabil umed, a derapat si a patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu turismul condus regulamentar pe sensul dinspre Sibiu spre Alba. In zona se circula ingreunat.smurd.jpg

UPDATE 3 – Cel puțin șase răniți
În urma impactului dintre microbuz și autoturismul mic, șase persoane au fost rănite. Dintre acestea două sunt în stare mai gravă.

UPDATE 2 – Accidentul este grav
La fața locului s-au deplasat șase autospeciale și patru ambulanțe de la SMURD și ISU Sibiu. Au apărut și primele fotografii de la locul accidentului. – sursa foto: Info Trafic Jud. Sibiu.foto-accident

UPDATE 1 – ISU activează PLANUL ROȘU (ora 12.02)
Cei de la ISU Sibiu au anunțat la ora 12.02 că se activează planul roșu pentru accidentul de pe DN1 de la Miercurea Sibiului. Microbuzul transporta persoane pe ruta Sibiu – Alba Iulia. Deocamdată nu se știe câte persoane au fost rănite.

Știrea inițială
La Cisnădie intervine o ambulanță SMURD C pentru acordarea de îngrijiri medicale unui pieton lovit de un autoturism, incidentul având loc în jurul orei 11.35.
Al doilea eveniment rutier a avut loc la Miercurea Sibiului pe DN1 la ieșirea spre Sebeș. Este vorba de o coliziune între un autoturism mic și un microbuz. LA fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și trei de la pompieri și descarcerare. Traficul în zonă se desfășoară restricționat pe o bandă. Foto: Info Trafic Jud. Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu