starea de sănătate a celor 12 răniți din accidentul de pe dn1 de la miercurea sibiului
Foto arhivă

urgenta spital judetean sibiu ambulante smurdLa spitalul județean Sibiu au ajuns în total 12 persoane victime ale accidentului de luni de la prânz de pe DN1 la Miercurea Sibiului. Trei sunt în stare mai gravă și au fost deja internați. Răniții sunt din Vrancea, Caraș Severin, Buzău și Timiș.

La Spitalul Județean Sibiu au ajuns 12 persoane victime ale accidentului rutier avut loc luni la ieșirea din Miercurea Sibiului spre Sebeș, pe DN1. Este vorba de șase femei și șase bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 58 de ani. Nouă dintre aceștia au prezentat mici traumatisme, luxații și alte probleme medicale. Alte trei persoane au fost internate, prezentând fracturi deschide sau alte răni mai grave. Este vorba de două femei și un bărbat. Răniții provin din mai multe zone din țară, respectiv Timiș, Caraș Severin, Buzău și Vrancea. Se pare că cei ce se aflau în microbuz veneau de la muncă din străinătate.
CITEȘTE ȘI: FOTO – Paisprezece persoane rănite într-un accident pe DN1 la Miercurea Sibiului. Cinci au fost duse la spital. ISU a activat PLANUL ROȘU
Nu mai puțin de 14 persoane au avut nevoie în total de îngrijiri medicale. Două nu au fost însă transportate la spital. Găsiți AICI detalii mai ample de la accidentul de luni de pe DN1. Foto: Info Trafic Jud. Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu