vrei pământ pe capul breton? se oferă job și teren pe o insulă idilică

cape-bretonDacă te-ai săturat de frigul din România și vrei să îl schimbi cu cel din Canada, a apărut o ofertă pentru un job plătit simbolic, în bani și pământ. Magazinul Farmer’s Daughter Country Market din Noua Scoție, oferă pe profilul de Facebook un loc de muncă și un hectar de pământ pentru acele persoane care vor să se mute în Capul Breton, o mare insulă, pe coasta oceanului Atlantic din Canada cu circa 140.000 de locuitori.farmers-daughter-country-market

Clima insulei este influențatăde Oceanul Atlantic, verile fiind călduțe iar iernile friguroase, mai blânde în zona de coastă. Insula are o altitudine de circa 500 de metri, dar suficient pentru ca iarna, culmile să fie acoperite de multă zăpadă.

La ofertă au răspuns deja peste 3500 de doritori, potrivit ‘The Independent’. Magazinul caută oameni devotați mediului și naturii, care vor să facă parte din comunitate. Astfel, persoanele care se angajează să lucreze în magazinul  Farmer’s Daughter Country Market mai mult de cinci ani, vor primi pe lângă salariul decent și aproape un hectar de pâmânt pe care să-l cultive si din care să trăiască.

Administratorul paginii de Facebook a magazinului spune în anunț că nu pot oferi un salariu prea mare, dar au suficient pământ pentru cei care doresc să lucreze.

 

Ultima oră

Comentariul meu