video - șeful cnadnr a anunțat noul termen pentru redeschiderea lotului 3 al autostrăzii sibiu - orăștie

autostrada-surpata-sibiu-orastieDirectorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale a fost miercuri în vizită pe șantierul autostrăzii surpate dintre Sibiu și Orăștie. Cătălin Homor spune că circulația se va redeschide în jurul datei de 10 octombrie.

Lotul 3 (Cunța – Săliște) al autostrăzii Orăștie – Sibiu ar putea fi dat în circulație în jurul datei de 10 octombrie, a apreciat directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR), Cătălin Homor, anunta agerpres.ro. Șeful CNADNR a efectuat, miercuri, o vizită de lucru pe șantierele DN 76 și Orăștie — Sibiu, lotul 3.
„Pe Orăștie — Sibiu s-a lucrat la capacitate maximă în zilele în care s-a putut lucra, ritmul și volumul lucrărilor desfășurându-se conform programului stabilit. Decalarea cu câteva zile a termenului anunțat a rezultat din hotărârea noastră de a realiza toate aceste lucrări conform proiectului stabilit, respectând toate standardele de calitate. Repet, calitatea este obținută prin respectarea etapelor și procedurilor de lucru. A apărut într-adevăr un decalaj al termenului de finalizare, dar totul este în favoarea calității. După această vizită, am estimat împreună cu colegii din șantier că, în condiții normale, în jurul datei de 10 octombrie vom putea reda traficului lotul 3 din Orăștie — Sibiu. Vreau să punctez din nou faptul că acest decalaj de timp e dat de nivelul calitativ necesar acestor lucrări, executate în funcție de condițiile meteo”, a declarat Cătălin Homor. Luni, 27 septembrie, CNADNR a anunțat că termenul de finalizare a lucrărilor la lotul 3 din autostrada Orăștie — Sibiu va fi decalat, din cauza ploilor.

Ultima oră

Comentariul meu