UPDATE - Avaria de la rețeaua de apă din Sibiu. Problema este mai mare decât se credea. Când va fi remediată

orasul-de-jos-biserica-evanghelicaAvaria s-a manifestat în zona străzii profesor Aurel Popa și se datorerază unei firme care execută lucrări la rețeaua electrică. Din acest motiv se sistează furnizarea apei în Ștrand și Orașul de Jos. Afectate sunt și cartierele Gușterița și Lazaret.

UPDATE ORA 17.30 – SC Apă Canal SA Sibiu a pus la dispoziția populației apă menajeră prin intermediul a două autospeciale ce vor staționa lângă magazinul ”Profi” din cartierul Ștrand, precum și pe strada Bârsei, zona blocurilor ANL. ”Estimăm că lucrările vor dura și în cursul acestei nopți”, spune Thomas Roth, de la Apă Canal.

ȘTIREA INIȚIALĂ
SC ”Apă Canal” SA Sibiu anunță că în urma unei avarii provocate la aducțiunea DN 800, în zona străzii prof. Aurel Popa, de către o firmă ce executa lucrări la infrastructura electrică, se sistează furnizarea apei potabile pentru consumatorii din cartierul Ștrand și Orașul de Jos iar în cartierele Lazaret și Gușterița se vor înregistra scăderi ale presiunii.
”Echipele de intervenție ale SC ”Apă Canal” SA Sibiu execută manevrele de închidere a apei în zona deservită de aducțiunea avariată urmând să efectueze lucrările de reparație și de repunere în funcțiune. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, Telverde 08008.202.202”, se arată într-o informare remisă către Ora de Sibiu, de SC Apă Canal SA. foto: Bogdan Duminciuc

Ultima oră

Comentariul meu