starea turiștilor străini cazați la hilton, ajunși de urgență la spital. ce spun medicii
Foto arhivă

urgenta spital judetean sibiu ambulante smurdPână la urmă la Unitatea de Urgențe a Spitalului Județean din Sibiu au ajuns marți seară un număr de șase turiști de naționalitate germană. Diagnosticul pus de medici în toatele cele șase cazuri este de toxiinfecție alimentară.

Cei de la Spitalul Județean Sibiu spun că la Unitatea de Primiri Urgențe au fost aduși șase pacienți de  la hotelul Hilton, toți fiind cetățeni străini (din Germania) cu vârste între 26 și 48 de ani.” În urma investigațiilor efectuate aceștia au fost diagnosticați cu toxiinfecție alimentară. Le-au fost aplicate proceduri specifice pentru aceste cazuri și după efectuarea tratamentului, pacienții au plecat cu recomandări, nefiind nevoie de internare”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu. Reaminitim că cei șase turiști s-au simțit rău marți seara.
CITEȘTE ȘI: Poziția Hilton Sibiu în cazul turiștilor intoxicați și ajunși la urgența spitalului județean
Turiștii au explicat medicilor că au mâncat doar micul dejun, marți dimineață, după care în timpul zilei nu au mai mâncat nimic. Detalii mai multe găsiți AICI.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Cred si eu ca ,ajung turisti la spital dupa ce mananca la hotelurile noastre din Sibiu sau de la restaurante …
    Pentru ca ,anagajiti nici macar analizele nu si le fac …
    Doar dau 50 de lei sau le trage o anumita suma din salariu si aleas analizele ..nici macar analizele de procultura nu si le fac …. !!
    DACA AR FI CONTROLATE ACESTE HOTELURI SI RESTAURANTE NU AR MAI EXISTA CAZURI DE ACEST GEN !