slujbă de priveghi pentru ”cătangă”. joi va fi înmormântarea tânărului pasionat de bmx

catanga3Prietenii, apropiații și cei care l-au cunoscut pe Mihai Cătălin, tânărul de 18 ani găsit mort în casă zilele trecute, sunt așteptați la o slujbă de priveghi și la cea de înmormântare.

”Slujba de priveghi a lui Mihaita Cata va avea loc și astăzi, ora 18, la „Biserica dintre brazi” de pe Str. Reconstrucției, la 2 pași de Piața Cibin. Prezența voastră, a celor tineri, este o reală mângăiere pentru părinții lui, așa că vedeți cum faceți și haideți, chiar dacă unii ați fost și ieri”, se arată într-un scurt anunț postat pe Facebook de unul dintre apropiații lui ”Cătangă”.  Slujba de înmormântare a lui Mihai va avea loc joi, 29 septembrie, ora 11.00, tot la „Biserica dintre brazi” de pe Reconstrucției. De acolo la ora 12.00 se pornește spre cimitir. În skateparck-ul de pe Coposu prieteni și apropiați ai lui Mihai, au aprins câte o lumănare în memoria celui care s-a stins din viață așa de devreme.
VEZI ȘI: Moarte învăluită în mister la Sibiu. Toată lumea îl plânge pe ”Cătangă”
Tânărul era extrem de popular printre pasionații de BMX, iar dispariția sa la o vârstă atât de fragedă a venit ca un șoc pentru toți cei care l-au cunoscut. Dumnezeu să îl odihnească în pace… sursa foto: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu